Aannemersbedrijf Berende

Elke bouw op maat

Een aannemer met meerwaarde. Dat willen we graag zijn. Wij zoeken bij elk project de juiste bouwpartners om voor elk project, groot of klein, tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te komen. Dat doen we al sinds 1969.

Aannemersbedrijf Berende

Over Berende

Wij geven u een heldere en nuchtere analyse met een kritische blik. We staan open voor ideeën, maar durven u ook te vertellen als uw idee niet haalbaar is of een aanpassing wenselijk dan wel beter is . We geven u vooraf en tijdens de uitvoering inzicht in de voortgang van het bouwproces. Het bouwproces is complex en uitdagend. Onvolkomenheden in welke vorm dan ook komen altijd voor. Wij pakken het probleem direct aan en lossen het op. Daar heeft u recht op. U krijgt waar voor uw geld, want een kwalitatief hoogwaardig eindproduct, daar staan we voor. Dat is “elke bouw op maat”.

Over Berende

Plan van aanpak

Neem contact op met Peter Berende, directeur en eigenaar van het moderne familiebedrijf. Dat kan in elke fase. We komen graag langs en andersom kan ook. Wij ontvangen u graag op onze unieke landelijke bedrijfslocatie, wat gelijk een beeld schept van ons bedrijf. Goed, netjes, degelijk en eigentijds. Bespreek met ons uw bouwplannen en verwachtingen, dan geven wij u een eerlijk en open advies met als doel voor u de juiste bouwpartner te zijn.

Neem contact met ons op
Plan van aanpak

Projecten

Nadat de overeenkomst is gesloten pakken wij uw project direct bij de kop aan. Een planning, een eerste bouwoverleg met verslag en de beslistermijn voor diverse onderdelen worden in werking gezet. We stellen onze mensen aan u voor die het project gaan begeleiden en die uw aanspreekpunt zijn. Tijdens de bouwfase wordt er periodiek overleg gevoerd met de betrokken bouwpartners, zodat het project soepel verloopt.
Vaak werken we in bouwteamverband op basis van gelijkwaardigheid. Ieder zijn rol en ieder zijn verantwoording voor het gewenste eindresultaat. Onze kennis, ervaring en netwerk zijn ingrediënten om vele soorten projecten succesvol aan te pakken, uit te voeren en op te leveren.
Onze referentielijst is lang en zeer divers. Kijk op onze projectenlijst voor de meest actuele projecten.

Bekijk onze projecten
Projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Als u meer wilt weten over onze werkwijze en hoe wij u hier mee kunnen helpen, neem dan contact met ons op via 0162 513 346 of stuur ons een email op info@berende.nl.