Nieuws

Blijft op de hoogte van onze huidige activiteiten middels deze nieuwsberichten of kijk op onze Facebook of Instagram pagina.

22 december 2023

Vacature – Vacature – Vacature

Maak het als…

Timmerman/timmervrouw
Mbo
36 – 40 uur
€ 2.598,00,- – € 2.952,-

Een luxe villa bouwen. Een kantoorpand renoveren. Of een oud huis verbouwen tot moderne woning. Als timmerman of timmervrouw bij Berende in Raamsdonk bouw je mee aan de mooiste projecten en kun je bouwen op je collega’s. Én je krijgt direct een vast contract. Hoe mooi is dat?

Zo maak jij elke bouw op maat
• Van bouwtekeningen lezen en bekisting maken tot het plaatsen van kapconstructies en dakkapellen; jouw timmerwerk is enorm divers.
• Op de bouwplaats ben jij samen met je collega’s hét aanspreekpunt voor leveranciers, onderaannemers en klanten.
• Je zorgt voor een kloppende projectadministratie. Dat doe je door je uren en je bonnen te verwerken in onze app.
• Een opgeruimde en veilige bouwplaats: laat dat maar aan jou over.

Je maakt het samen met…
je vijftien collega-bouwvakkers op de bouw en 4 medewerkers op kantoor. We zijn een écht familiebedrijf, en die cultuur voel je. We zijn altijd in voor een lolletje en staan graag voor elkaar klaar. Samen vieren we successen en letterlijke hoogtepunten en elk jaar organiseren we een bouwvakborrel en een leuk personeelsuitje!
Dit krijg je van ons
• Een vast contract.
• Een salaris tussen € 2.598,00,- en € 2.954,00,- bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
• Een fijne werksfeer: we werken met plezier aan de mooiste projecten en staan graag voor elkaar klaar.
• Een goede pensioenregeling.
• 25 vakantiedagen en daarnaast nog 20 vrije dagen om op te nemen volgens het cao Bouw & Infra.
• Nette werkkleding, goed gereedschap en een bedrijf bus.

Jij bent uit het juiste hout gesneden als…
jouw hart in de bouw ligt! Je kunt prima zelfstandig werken en waardeert de samenwerking met je team. Daarbij ga je ook gemakkelijk het gesprek aan met leveranciers, onderaannemers, klanten én je collega’s op kantoor. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en kunt goed schakelen tussen verschillende taken.

Verder neem je mee:
• Een mbo-diploma in bouwkunde.
• Ervaring als timmerman of -vrouw.
• Rijbewijs B.
• Beheersing van de Nederlandse taal. Belangrijk, zodat je goed kunt overleggen met je collega’s en veiligheidsregels begrijpt en opvolgt.

Over Berende
Een aannemer met meerwaarde. Dat zijn wij. Met meer dan 50 jaar ervaring is Berende écht een begrip in de omgeving. We zoeken bij elk project de juiste bouwpartners bij elkaar. En zorgen zo dat elk bouwproject – groot of klein – helemaal op maat is.
Solliciteer nu!

Heb je nog vragen over deze baan? Neem dan contact met ons op via 0162 513 346 of info@berende.nl
Ben je enthousiast? Stuur dan voor 21 januari 2024 je cv naar info@berende.nl. Binnen vijf werkdagen krijg je een reactie. Lijken we een goede match? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Vacature – Vacature – Vacature

3 november 2023

De Klaproos te Raamsdonk

Aan het einde van de Raadhuisstraat in Raamsdonk, links voor het fietstunneltje, gaan we 7 woningen bouwen in opdracht van Waardevol Ontwikkelen.
Het project heet De Klaproos en dat heeft te maken met de geschiedenis van deze plek in Raamsdonk. In oktober 1944 heeft ter hoogte van dit perceel, maar net aan de andere kant van de Maasroute A59, een tankslag plaatsgevonden tussen de geallieerden en de Duitse bezetter. Een klaproos is het universele symbool van herdenking van diegenen die hun leven opofferden in tijden van oorlog en conflicten.

De Klaproos te Raamsdonk

3 november 2023

Informatie De Klaproos

Op het perceel waar het skate-baantje lag worden 7 woningen gebouwd. 1 twee-onder-een kap en 5 geschakelde woningen.
De woningen zijn energieneutraal. Met individuele luchtwarmtepompen worden de woningen op een milieuvriendelijke en gasloze manier verwarmd.
Voor meer informatie over de woningen in het project De Klaproos kunt u contact opnemen met Verbrugge Makelaardij te Raamsdonksveer 0162-521297
Of via https://verbrugge.com/nieuwbouw/project/raamsdonk-de-klaproos/

Informatie De Klaproos

2 november 2023

Den Eenigendijk te Ridderkerk

In opdracht van Waardevol Ontwikkelen zijn wij in maart 2023 begonnen met de nieuwbouw van 3 geschakelde woningen in Ridderkerk.
Het project heet Den Eenigendijk en dat is niet toevallig.
De dijk waaraan deze 3 woningen worden gebouwd is de Ringdijk. Deze dijk heeft lange tijd als waterkering gediend waarmee het het dorp Ridderkerk beschermde tegen de overstromingen van de rivier. Het was ook de enige dijk die Ridderkerk bescherming bood en werd daarom Den Eenigendijk genoemd 😉

Den Eenigendijk te Ridderkerk

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Als u meer wilt weten over onze werkwijze en hoe wij u hier mee kunnen helpen, neem dan contact met ons op via 0162 513 346 of stuur ons een email op info@berende.nl.