Nieuws

Blijft op de hoogte van onze huidige activiteiten middels deze nieuwsberichten of kijk op onze Facebook of Instagram pagina.

3 november 2023

De Klaproos te Raamsdonk

Aan het einde van de Raadhuisstraat in Raamsdonk, links voor het fietstunneltje, gaan we 7 woningen bouwen in opdracht van Waardevol Ontwikkelen.
Het project heet De Klaproos en dat heeft te maken met de geschiedenis van deze plek in Raamsdonk. In oktober 1944 heeft ter hoogte van dit perceel, maar net aan de andere kant van de Maasroute A59, een tankslag plaatsgevonden tussen de geallieerden en de Duitse bezetter. Een klaproos is het universele symbool van herdenking van diegenen die hun leven opofferden in tijden van oorlog en conflicten.

De Klaproos te Raamsdonk

3 november 2023

Informatie De Klaproos

Op het perceel waar het skate-baantje lag worden 7 woningen gebouwd. 1 twee-onder-een kap en 5 geschakelde woningen.
De woningen zijn energieneutraal. Met individuele luchtwarmtepompen worden de woningen op een milieuvriendelijke en gasloze manier verwarmd.
Voor meer informatie over de woningen in het project De Klaproos kunt u contact opnemen met Verbrugge Makelaardij te Raamsdonksveer 0162-521297
Of via https://verbrugge.com/nieuwbouw/project/raamsdonk-de-klaproos/

Informatie De Klaproos

2 november 2023

Den Eenigendijk te Ridderkerk

In opdracht van Waardevol Ontwikkelen zijn wij in maart 2023 begonnen met de nieuwbouw van 3 geschakelde woningen in Ridderkerk.
Het project heet Den Eenigendijk en dat is niet toevallig.
De dijk waaraan deze 3 woningen worden gebouwd is de Ringdijk. Deze dijk heeft lange tijd als waterkering gediend waarmee het het dorp Ridderkerk beschermde tegen de overstromingen van de rivier. Het was ook de enige dijk die Ridderkerk bescherming bood en werd daarom Den Eenigendijk genoemd 😉

Den Eenigendijk te Ridderkerk

1 november 2023

Informatie Den Eenigendijk

Alle 3 de woningen bestaan uit een onderhuis, een begane grondvloer, een eerste en een tweede verdieping (zolder).
Nieuwe charmante, duurzame en gasloze dijkwoningen op een historische plek!
Oplevering voorjaar 2024

Informatie Den Eenigendijk

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Als u meer wilt weten over onze werkwijze en hoe wij u hier mee kunnen helpen, neem dan contact met ons op via 0162 513 346 of stuur ons een email op info@berende.nl.